De beste producten voor ontzuren van het lichaam

AlkaVitae producten kan je makkelijk en zonder verzendkosten online bestellen
De manier om verzuring en gerelateerde chronische klachten tegen te gaan is door het lichaam dagelijks actief te gaan ontzuren. Ontzuren is het proces waarbij de stroom zure afvalstoffen afneemt en opgebouwde zuurresten uit het lichaam worden verwijderd.

U kunt actief ontzuren door het lichaam te voorzien van extra bicarbonaten via het drinken van water met basische druppels of het slikken van speciale gecoate basische tabletten. Maar ook het nemen van ontzurende en mineraliserende baden met basisch badzout en het drinken van speciale ontzurende kruidenthee zorgt voor de afvoer van zure afvalstoffen.

Daarnaast is het belangrijk dat u uw lichaam voedt met basische voedingsstoffen. Hiervoor kunt u speciale groene basische voedingsextracten nemen.

Als de schadelijke zuren uit het lichaam worden verwijderd dan kunnen veel chronische klachten afnemen en zelfs verdwijnen.

Een ontzuurd lichaam is veel minder vatbaar voor ziektes en zorgt voor mobiliteit, vitaliteit en dagelijkse energie.

 
wandelstokken

dopjes

 

Alka Druppels
 

Ontzurende kracht van Alka® Druppels

Alka® Druppels zijn basische druppels. Het is een basisch mineralenconcentraat dat is ontwikkeld om overtollige zure afvalstoffen in het lichaam te neutraliseren en af te voeren.

meer-informatie-over-alkavitae

 

Alka Tabs
 

Dagelijks ontzuren met Alka® Tabs

Alka® Tabs zijn tabletjes met een gepatenteerde verhouding natrium- en kaliumbicarbonaat waarmee u op gemakkelijke wijze uw lichaam dagelijks kunt ontzuren. Door een unieke maagsapresistente coating lossen de tabletjes gedoseerd op in de darmen.

meer-informatie-over-alkavitae

 

Alka Tabs Calcium
 

Alka® Tabs Calcium voor extra sterke botten

Met de Alka® Tabs Calcium tabletjes combineert u ontzuren met het toevoegen van extra calcium aan het lichaam. Speciaal voor mensen die naast ontzuren ook een extra calciumbehoefte hebben.

meer-informatie-over-alkavitae

 

Alka Bad
 

Zuren afvoeren met Basisch Badzout

Alka® Bad is uniek samengesteld basisch badzout dat het lichaam helpt met het afvoeren van zure afvalstoffen. Alka® Bad helpt goed bij o.a. problemen met de huid, verkrijgen van soepele spieren, vaginale- en voetschimmels, kalknagels, overtollig vocht, cellulitis.

meer-informatie-over-alkavitae

 

 

Alka Greens
 

Alka® Greens, uw dagelijkse complete aanvulling!

Dagelijks een glas met Alka® Greens ondersteunt een gezonde zuurbalans van het lichaam.

meer-informatie-over-alkavitae

 

Alka Thee
 

Zuren afvoeren en genieten met ontzurende kruidenthee

Kruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam. Met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden, waaronder o.a. venkel, heermoes, paardebloem en jeneverbes, bevat Alka® Thee het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor het neutraliseren en afvoeren van afvalzuren uit het lichaam.

meer-informatie-over-alkavitae