Magneet massage

Magneten activeren ons zelfgenezend vermogen en helpen ons lichaam weer in balans te komen

Magnetisch massage

Magnetisch massageHet werkzame principe van de magneten is dat zij tijdens de massage energie afgeven aan het bloed. Dit beïnvloedt vooral de rode bloedlichaampjes, die een ‘boost’ krijgen en beter gaan functioneren. Ze kunnen beter zuurstof opnemen en afvalstoffen uitscheiden, waardoor het bloed ‘vitaler’ wordt.

Het gevitaliseerde bloed voedt vervolgens alle cellen, die daardoor ook vitaler worden. De cellen stimuleren vervolgens het zelfherstellende vermogen van het lichaam. De weerstand neemt toe. De celvernieuwing verbeterd en pijnklachten nemen af.

Magneetmassage is een zachte massage met een pijnstillende werking. De massage geeft rust, ontspanning en zorgt voor het gevoel meer in balans te zijn. Daarnaast wordt de doorbloeding verbeterd en op het zelfgenezend vermogen van het lichaam gewerkt. Het effect van de magneetmassage werkt drie tot vier dagen door.

Sommige mensen vinden het prettig dat de kleding aan kan blijven.

Magneetmassage is geschikt voor jong en oud. Ook bij dieren wordt magneetmassage toegepast. Klachten waarop de magneetmassage een positief effect kan hebben, zijn hoofdpijn, huidproblemen, astma, chronische vermoeidheid, spierpijn. gewrichtsklachten, RSI, slaapproblemen, hormonale klachten en stemmingswisselingen.

Like ons op Facebook: