Massage – Machtig bondgenoot

Voordelen van massagetherapie bij Massageprofessionals®

Korte geschiedenis over de massage

Massage valt onder een van de oudste behandelmethodes ooit. In China zijn er schriftelijke bewijzen dat massages al 3000 jaar bestaan. Oude Hindoes, Persers en Egyptenaren gebruikten massages als een helende vorm voor veel kwalen. Hippocrates schreef over massages, (wrijvingen en drukpunten massage) bij pijn in de gewrichten en slechte doorbloeding en nog veel meer…

In onze praktijk gebruiken wij deze eeuwenoude technieken om u te helpen een gezonder lichaam en geestelijke rust te creëren.

Masssagetherapie

Massagetherapie kan een machtig bondgenoot zijn in strijd tegen diverse ziektes. Onvoorstelbare voordelen van massages zijn nog meer voelbaar bij regelmatige sessies. Hoe meer massages u ontvangt – hoe meer voordelen u ervaart.

Onderzoek heeft bewezen dat 90% van de ziektes te maken heeft met stress. Tevens is teveel stress oorzaak nummer één van veroudering. Onze massagetherapie helpt u de stress te managen. Een aantal grote voordelen zijn:

Bovendien melden onze klanten vaak dat ze dingen beter in perspectief kunnen plaatsen en zich helder voelen na een massage. Ten slotte is de emotionele balans die men ervaart net zo voelbaar als de fysieke vooruitgang.

Diepere effecten van de massagetherapie

Bij het volgen van regelmatige massagesessies ervaart men bepaalde fysieke en chemische veranderingen aan het lichaam. Onderzoeken over massages bewijzen dat aanraking een grote invloed heeft op diverse chronische ziektes en/of aandoeningen zoals:

  • mensen met artritis ervaren minder pijn en stijfheid
  • kinderen met astma kunnen beter ademhalen
  • mensen met brandwonden melden dat ze minder pijn, jeuk en angst ervaren
  • bij mensen met een hoge bloeddruk blijkt dat de diastolische bloeddruk, angst, stress en hormoonklachten verminderen
  • vrouwen met PMS (premenstrueel syndroom) hebben minder last van vochtophopingen en krampen.

Hoe kan onze massage je helpen?

Elke sessie zal geweldig aanvoelen maar de therapeutische voordelen vergroten nog meer wanneer de massages regelmatig herhaald worden. Hoe vaker je gemasseerd wordt, hoe beter en gezonder je zich gaat voelen.

Het is een investering in je gezondheid en wij kunnen samen met je het juiste schema bepalen wat perfect past bij je wensen en/of klachten.

Waarom zou jij een massage nemen?

Je lichaam goed verzorgen zal ongetwijfeld erg belangrijk voor je zijn. Alleen al het verminderen van stress zal leiden tot meer vitaliteit en een betere gemoedstoestand.

Door onze therapeutische massages toe te voegen aan je dagelijks leven zult jij zich zeker beter gaan voelen, ook in de toekomst.

Like ons op Facebook: