Wat is cellulitis?

De sleutel tot succes ligt in een TOTAAL PROGRAMMA

4 stadiums celluliteCellulitis of “sinaasappelhuid” laat zich voornamelijk zien op dijen, heupen en bovenarmen. De veranderde structuur van de huid maakt niet alleen je uiterlijk anders, maar daarmee ook je eigen gevoel. Want de huid is niet alleen een spiegel voor je lichamelijke gesteldheid, maar ook voor je welbevinden.

Het ontstaan en de verdere ontwikkeling van cellulitis is een complex proces. Naast aanleg en persoonlijke constitutie, zijn er talloze beïnvloedbare factoren. En daarmee dus ook mogelijkheden tot verbetering.

Cellulitis ontstaat niet allen door te veel calorieën en te weinig beweging, maar in de eerste instantie door een OVERDAAD AAN ZUREN.

Door de stofwisselingsprocessen ontstaan in het lichaam ZUREN EN BASEN. Het evenwicht tussen beide is van belang voor de structuur en het functioneren van de lichaamseigen eiwitten, de celademhaling, de verdeling van minerale stoffen, alsmede voor een goed functioneren van het bindweefsel. Daarom zijn eenzijdige, snelwerkende diëten of wonderpillen hier niet van nut.

De sleutel tot succes ligt in een TOTAAL PROGRAMMA, dat een gezond inzicht in het lichaam verschaft en de zuur-base-evenwicht door middel van verschillende maatregelen blijvend in balans brengt. Zo werk je meteen aan zowel een MOOI als GEZOND lichaam.

Naar total anticellulitis programma in Almelo

Wij, MassageProfessionals, weten dat wel. In samenwerking met AlkaVitae®, dr. P. Jentschura en Weleda hebben wij een succesvolle anti-cellulitis programma voor jullie ontwikkeld.

Programma is makkelijk te volgen en aangepast aan drukke levensstijl van tegenwoordig.

De effectiviteit van het programma is afhankelijk van de stadia van de cellulitis, hoeveelheid van de energie dat je in het programma stopt en je betrokkenheid tot het.

Prijs en de duur van het programma wordt na de proefbehandeling bepaald.

Proefbehandeling duurt + 90 min. en de prijs is € 82,-

Betaal Anticellulitis proefbehandeling via I-Deal of PayPal, print de voucher en de factuur en neem deze mee als je voor je behandeling komt.

Informatie aanvragen of een proefbehadeling boeken

6 + 8 =

[product id=”926″]