Je eerste massage bij Massage Professionals® in Almelo

Graag lichten wij je bij je eerste bezoek in over wat jou te wachten staat.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan profiteren van de geweldige voordelen van massage.

Ontmoeting en ontvangst

Zodra je aankomt bij Massage Professional zal je een intakeformulier en een vragen lijst krijgen die jij zelf kunt invullen en samen met je massagetherapeut  bespreekt. Tijdens dat gesprek zullen de zaken besproken worden omtrent je medische voorgeschiedenis, eventuele blessures en andere fysieke beperkingen.
Hij/Zij zal informeren naar je huidige fysieke conditie en eventuele specifieke gebieden waarin je pijn ervaart of die je zou willen aanpakken tijdens de massage.

Nuttige tip:

 

Plan vooruit:     Maak een afspraak voor een introductie massage bij MassageProfessionals®
 Het is handig om 15 minuten voor je afspraak te komen. Dit geeft je de tijd om op je gemak intake formulier en vragen lijst in te vullen en ​​paar minuten om te ontspannen en tot rust te komen.
Ontmoeting en ontvangst bij uw eerste massge
MassageProfessionals Almelo Behandelkamer

Begin van een massage behandeling

De massagetherapeut zal  je vervolgens  meenemen naar een rustige, spa-achtige behandelkamer waar een comfortabele massagetafel  klaarstaat bedekt met schone handdoeken. Een plank voor jouw persoonlijke bezittingen en een stoel zijn ook aanwezig om te  gebruiken.
Jouw massage therapeut zal de kamer verlaten en buiten wachten, terwijl je je uitkleedt en lekker op de tafel gaat liggen. De massage etiquette varieert per klant. Sommige klanten willen zich liever helemaal uitkleden, terwijl sommige blijven gedeeltelijk gekleed. Alles is prima.
Eenmaal ontkleed, ga je op je buik liggen op de massagetafel. De massage therapeut geeft je een paar minuten voor dit proces en zal op de deur kloppen om te vragen of je klaar bent voordat hij/zij kamer binnen komt. Je zult gedurende de behandeling toegedekt zijn met een handdoek. Alleen het lichaamsdeel dat op dat moment gemasseerd wordt zal ontbloot worden – de rest blijft toegedekt.
De ruimte is aangenaam en comfortabel en tijdens de behandeling speelt zachtjes rustgevende muziek op de achtergrond. Tijdens de behandeling wordt niet gepraat zodat je volledig kunt profiteren van de rust. Afhankelijk van jouw verwachtingen krijg je een volledig op jou afgestemde massage.
Wanneer je bijvoorbeeld aangeeft dat je klachten hebt in nek en schouders zal daar meer aandacht aan besteed worden.

 

Nuttige tip:

Geluid:  Onze therapeuten zijn allemaal goed opgeleide vakmensen.
Sommige mensen willen tijdens massage praten. Sommigen verkiezen om te ontspannen zonder gesprek. Doe wat het beste voelt. We zullen je volgen.

Tijdens de massage

Voor het begin van de sessie, zal de therapeut jou vragen om hem/haar te waarschuwen indien, op enig moment tijdens de sessie, een techniek of een massagegreep ongemakkelijk voelt. Afhankelijk van uw specifieke wensen of verzoeken, zal de massagetherapeut of een op maat gemaakte full-body massage (voor algemene ontspanning en stress vermindering) uitvoeren of  zich richten op de specifieke delen van het lichaam waar je last hebt en die je aangegeven hebt als extra aandachtsgebieden.
Er wordt gemasseerd met de hoogste kwaliteit massage oliën.

 

Nuttige tip:

 

 Communicatie:   Kies tussen verschillende soorten therapeutische / wellness massages / behandelingen
Dit is en op jouw wensen aangepaste massage. Geef ons je feedback over de druk, kamertemperatuur, verlichting en alles wat je wel en niet aanstaat… laat het ons weten.
Dali Lutz - Professionele massagetherapeut in Almelo
Waarom is water voor ons belangrijk

Nazorg

Zodra massage therapie-sessie is voltooid, zal therapeut de kamer  verlaten zodat je je opnieuw kunt aankleden. Hij/Zij  zal buiten de kamer op jou wachten met een glas water. De massage therapiesessies variëren van 1 uur tot 1 ½  en soms 2 uur.
Elke sessie bestaat uit een 5 minuten voorbereiding en 5 minuten aan het einde voor het aankleden. Wij werken holistisch en zeer intuïtief – dat wil zeggen dat wij vaak signalen oppakken die jouw lichaam zend en die kunnen wij vertalen naar concrete stappen. Je kunt na de massage een consult krijgen over jouw klacht, eventuele oorzaken en de oplossingen. Daar dient je van te voren even naar te vragen zodat wij er rekening mee kunnen houden qua tijdsindeling.
Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden neem contact met ons op. Voor de bescherming van onze klanten en onze therapeuten, wordt ongepast gedrag niet getolereerd. Wij kijken naar uit voor jou eerste bezoek.

Nuttige tip:

 

Hydratatie:   Geniet van duurzam welzijn en gezondheid met een MassageProfesionals® lidmaatschap
 Water helpt je lichaam schoon te maken van de afvalstoffen die vrij gekomen zijn met massage, hydrateert je spieren en het verminderd mogelijke spierpijn.

Wij bieden ABSOLUUT GEEN SEXUELE MASSAGES AAN!!!