Je eerste massage bij Massage Professionals in Almelo

Graag lichten wij je bij je eerste bezoek in over wat jou te wachten staat

Massage is de beste investering in jezelf!

Ontmoeting en ontvangst

Nadat we je hebben verwelkomd bij Massage Professionals leggen we kort uit hoe we werken. Daarna krijg je een intake- en een vragenformulier. Het vragenformulier wordt nadat je dit hebt ingevuld met je massagetherapeut besproken.

Tijdens dat gesprek bespreken we, indien nodig, je medische voorgeschiedenis. Er wordt gevraagd naar je huidige fysieke conditie, eventuele blessures en specifieke gebieden waar je eventueel pijn ervaart. Daarnaast gaan we kijken naar je wensen.

Nuttige tips:

Plan vooruit!
Bij de eerste afspraak is het handig om 15 minuten voor je afspraak aanwezig te zijn. Dit geeft je de tijd om op je gemak het intakeformulier en de vragenlijst in te vullen.

Kijk naar alle massagesoorten bij Massage Professionals Almelo

De massage

De massage vindt plaats in een ontspannen sfeer. In onze behandelkamer staat een comfortabele massagetafel met schone handdoeken. Hygiëne staat bij ons voorop!

Er is plek voor je persoonlijke bezittingen. De massagetherapeut zal de behandelkamer verlaten wanneer jij je uitkleedt. De massage etiquette varieert per klant. Sommige klanten willen zich liever helemaal uitkleden, anderen blijven liever gedeeltelijk gekleed. Alles is prima.

Wanneer je je hebt uitgekleed ga je op je buik op de massagetafel liggen. De massagetherapeut wacht tot jij ligt en zal aankloppen en vragen of je klaar bent alvorens binnen te komen.
Tijdens de massage ben je bedekt met handdoeken, alleen het lichaamsdeel dat wordt gemasseerd is ontbloot.
De behandelruimte is comfortabel en aangenaam van temperatuur. Tijdens de behandeling speelt er zachtjes rustgevende muziek op de achtergrond. De massage wordt afgestemd op jouw verwachtingen en wensen.

Nuttige tips:

Geluid

Sommige mensen willen tijdens de behandeling praten. Anderen geven de voorkeur aan ontspannen zonder gesprek. Doe wat het beste voor jouw voelt. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

Kijk naar alle voordelen van de massage

Tijdens de massage

Voor de massage zal de massagetherapeut je vragen om bij hem/haar aan te geven wanneer een massagetechniek of -greep pijnlijk is of onprettig aanvoelt.

Afhankelijk van jouw klachten en wensen zal de massagetherapeut een full-body massage uitvoeren gericht op algehele ontspanning en stress vermindering, of zich richten op specifieke delen van jouw lichaam waar je op dat moment pijn of ongemak ervaart.

De oliën die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Nuttige tips:

Communicatie
Wij streven naar een volledig op jouw wensen aangepaste massage en stellen het op prijs wanneer je ons feedback geeft over bijv. kamertemperatuur, de verlichting, de massagedruk.

Laat ons weten wat je wel en/of niet aanstaat.

Wist je dat wij ook HBO niveau Stresscounseling doen?

Nazorg

Wanneer de massagetherapie-sessie is afgelopen, zal de massagetherapeut de kamer verlaten en kun jij je in alle rust aankleden. Hij/zij zal buiten de behandelkamer wachten tot je klaar bent. Er staat een glas water voor je klaar. De duur van de sessie kan variëren van 30 minuten tot 2 uren, afhankelijk van jouw wensen (dit is inclusief aan- en uitkleden).

Wij werken holistisch en intuïtief. Dit houdt in dat wij de signalen die jouw lichaam geeft oppakken en kijken naar wat nodig is voor jouw welzijn. Na de massage is het mogelijk om een consult te krijgen over jouw klacht(en), eventuele oorzaken en oplossingen. Geef dit van te voren even aan zodat wij qua tijdsindeling hiermee rekening kunnen houden.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden neem gerust contact op met ons. Wij staan je graag te woord en kijken uit naar je eerste bezoek.

Nuttige tips:

Hydratatie

Het is belangrijk om na een massage water te drinken. Water reinigt je lichaam door de afvalstoffen die vrij komen bij een massage af te voeren.

Daarnaast worden je spieren gehydrateerd, dit vermindert mogelijke spierpijn.

Bezoek onze Wellness webwinkel! Massageproducten, supplementen, ontzuren van het lichaam….

Neem contact met ons op! Stuur een bericht of bel 06 27 30 45 39

Bij geen gehoor spreek een bericht in of stuur een Whatsapp. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

Wij checken de berichten 2x per dag.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?