Voordelen en spelregels lidmaatschap

De beste manier om massage te ervaren

Massage Professionals lidmaatschap

 

Met het MassageProfessionals ® lidmaatschap kan je zo vaak als je wilt genieten van de voordelen van massages en gezichtsbehandelingen.

Onze visie is dat iedereen eigenlijk minimaal één maal per maand gemasseerd zou moeten worden wil hij/zij fysiek en metaal gezond blijven.

Niet omdat het onze vak is maar omdat het (aanraking is een essentiële behoefte net als. zuurstof, voedsel, water, slapen, beweging) gewoon een gegeven is dat het lichaam het nodig heeft.

Regelmatige massage geeft ontspanning en ruimte om sneller te herstellen. Het is bewezen dat regelmatig masseren meer veerkracht en energie geeft, waardoor het herstellen ook sneller gebeurd. Doel van onze massages is om mensen mentaal en fysiek weer in balans te krijgen.

Tijdens het lidmaatschap periode ontvang je minimaal 1 massage per maand. Onze vakkundige medewerkers zijn voorzien van de nodige ervaring en vaardigheden, waardoor je altijd in goede handen bent. Er wordt uitstekend voor je gezorgd en je krijgt een buitengewone ervaring mee.

De spelregels

 • De massages dienen gebruikt te worden in de maand zelf. Het is niet mogelijk om deze door te schuiven naar een andere maand.
 • Ga je op zomervakantie of zijn wij dat, dan wordt het abonnement 1 maand (kosteloos) doorgeplaatst.
  Nationale feestdagen vallen hier niet onder.
 • Het abonnement wordt afgesloten voor een periode van 12 maanden.
 • Het abonnement wordt zonder opzegging met 1 maand stilzwijgend verlengd.
 • De betaling geschiedt maandelijks vooraf per automatisch incasso via je bank of girorekening. Dit zal aan het begin van de maand gebeuren.
 • Het opzegtermijn is 1 maand van tevoren en kan alleen schriftelijk.
 • Het reserveren doe je op de gebruikelijk manier.
 • Extra massages en stresscounseling sessies tegen lidmaatschap tarief. Bijvoorbeeld: je hebt Abo voor 1x 30 minuten per maand maar af en toe heb je zien in extra verwen momenten. Gedurende je lidmaatschap kan je deze kopen tegen BONUS lidmaatschaap prijs
 • Gratis massages: Mond tot mond reclame is de beste reclame. Ons aanbevelen wordt gewardeerd.
  Bevalt onze massage je goed en wil je ons aanbevelen dat belonen wij extra. Wanneer je in de eerste 30 dagen van je lidmaatschap 1 lid aanbrengt krijg je 1 massage GRATIS ten waarde van de aangebrachte lidmaatschaap (30/60/90 minuten).
 • Kortingen op diverse producten: gedurende je lidmaatschap heb je 5% korting op onze producten collectie
 • Cadeaubonnen/ Zakelijke relatiegeschenk voor een BONUS lidmaatschaap prijs. Bij meer dan 10 relatiegeschenken is er een mogelijkheid om nog meer korting te krijgen.
 • Altijd een leuke, mooi ingepakte, cadeau voor verschillende gelegenheden: Trouwdag, Moeder/Vaderdag, verjaardag, kraam cadeau, andere jubilea en gewoon zomaar.

Download hier het inschrijfformulier en voorwaarden.

Print deze uit, lees de voorwaarden, vul beide formulieren volledig in, ondertekend het en parafeer elke pagina en stuur origineel per post of breng deze bij je eerstvolgende afspraak mee.

Download hier SEPA incassomachtiging.

 

Print deze uit, lees de voorwaarden, vul beide formulieren volledig in, ondertekend het en parafeer elke pagina en stuur origineel per post of breng deze bij je eerstvolgende afspraak mee.

vind je massage geweldig?

Word nu een lied en pak alle voordeelen van Massage Professionals massage op regelmatig basis op!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?