Ken je ons nog niet en wil je massagetherapie bij MP ervaren?

Boek een introductiemassage bij MassageProfessionals®

Massagetherapie in Almelo

Uit zorgvuldig onderzoek blijkt dat massagetherapie niet alleen goed is voor ontspanning. De helende voordelen die massagetherapie heeft, kunnen een zeer positief en duurzaam effect op je gezondheid en algeheel welzijn hebben. Heb je geen ervaring met massagetherapie, kun je je afvragen wat je te wachten staat…

Het doel van de massage

Een therapeutische massage levert veel voordelen op. Het kan je lichaam bevrijden van alledaagse stress, vermindert spierpijn, helpt bepaalde klachten te verlichten en brengt lichaam en geest in balans. Daarnaast werkt de massage verjongend en ondersteunt je lichaam bij gezond ouder worden.

Welke behandeling is het meest geschikt?

Bij ons ben je de Koning(in)! Bij MassageProfessionals kun je kiezen uit verschillende behandelingen. Wanneer je niet zeker weet welke behandeling op dit moment het meest geschikt is helpen we je graag. We kijken naar de behandeling die aansluit bij je klachten en je wensen.

De meest gevraagde behandelingen:

  • Antistress massage
  • Zweedse (manuele) massage
  • Hot stone massage MP® style
  • Bamboes – Deep tissue massage
  • Holistisch pulsing

Profiteren van een permanent lidmaatschap

Een massagebehandeling is een weldaad voor je lichaam en geest en bevordert je welzijn. Wanneer je regelmatig een massagebehandeling boekt zul je ervaren dat je klachten verminderen en je steeds beter in je vel komt te zitten. Voor mensen die regelmatig een massagebehandeling willen boeken hebben wij een lidmaatschap op maat.

De voordelen van dit lidmaatschap zijn: Korting op behandelingen en op de producten die we verkopen. Daarnaast krijg je ook korting op onze cadeaubonnen. Zo kun je familieleden, vrienden en zakelijke partners een uniek cadeau geven met een weldadige ervaring!

Neem contact met ons op! Stuur een bericht of bel 06 27 30 45 39

Bij geen gehoor spreek een bericht in of stuur een Whatsapp. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

Wij checken de berichten 2x per dag.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?