Ben je nieuw en ken je massagetherapie bij Massageprofessionals® nog niet?

Boek een introductiemassage bij MassageProfessionals®

Uit zorgvuldig onderzoek blijkt dat massage therapie niet alleen voor de ontspanning goed is. De helende voordelen die massage therapie heeft kunnen een zeer positief en duurzaam effect op je gezondheid en algeheel welzijn hebben. Maar als je geen ervaring heb met massagetherapie, zou je je kunnen afvragen wat je te wachten staat…

Het doel van de massage

Het voordeel van een therapeutische massage is groot en afkomstig uit de massage zelf. Het kan je lichaam bevrijden van alledaagse stress, vermindert de spierpijn, het helpt bepaalde klachten te verlichten en brengt lichaam en geest in balans, werkt verjongend en helpt je lichaam in goede gezondheid ouder worden.

De beste behandeling voor je.

Bij ons ben je echt de Kooning(in). Je kunt kiezen uit een massagebehandeling die het beste bij je past op dat moment, voor een betaalbare prijs. Als je niet zeker bent van welke soort massage zou je kunnen nemen dan helpen wij je graag.

Sommige van meest gevraagde behandelingen:

Permanent profiteren van massagevoordelen

Terwijl periodieke massage je welzijn vergroot, zijn de echte voordelen van massage alleen haalbaar als je een massage programma kiest die bij je past. Om deze reden hebben wij een betaalbaar en comfortabel lidmaatschap voor je.

Dit lidmaatschap geeft je verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld: kortingen op behandelingen en op aankopen van cadeaubonnen en andere producten. Daarnaast kunnen ook je familieleden, vrienden en/of zakelijke partners profiteren van voordelen.

ik-wil-massage-tarieven-in-almelo-zien

 

Like ons op Facebook: