Massage kan helpen tegen migraine hoofdpijn

Hoofdpijnmassage vermindert hoofdpijn, migraine, stress en ontspant

Regelmatig massage helpt bij migraine hoofdpijn

Migraine hoofdpijn is een kloppende, matig tot hevige pijn, meestal aan één kant van het hoofd, die verergert door lichamelijke inspanning, licht, geluid of geur en gepaard gaat met misselijkheid en braken.

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds betere manieren om tegen migraine te strijden. Medicijnen werken steeds beter en ondanks dat genezing moeilijk gaat kan massage heel goed helpen om hevigheid en frequentie te verminderen.

Hoe kan Massage Helpen?

Massage is een geweldig middel om stress en spanning te verminderen en dat zijn twee belangrijkste oorzaken van migraine. Massage vermindert kans op hoofdpijn, helpt bij slaapproblemen en stress en degelijker tijd verhoogt hoeveelheid serotonine in ons lichaam (hormoon dat pijn vermindert). Onze therapeuten hebben grote ervaring en zijn opgeleid om symptomen van migraine te verminderen zodat je duurzame oplossing kan vinden.

Welke technieken gebruiken wij?

Onze therapeuten integreren verschillende technieken in hun werk. Dat is afhankelijk van hoe heftig je aanvallen zijn. Massage zal altijd plaats vinden na een uitgebreid onderzoek en zal aangepast zijn aan de behoefte van jouw eigen lichaam.

Is de genezing helemaal mogelijk?

Migraine en andere soorten van hoofdpijn zijn vaak voorkomende klacht in een dokterspraktijk van tegenwoordig. In de gespecialiseerde klinieken wordt aan de patiënten geadviseerd om minimaal half uur per dag iets ontspannend te ondernemen om spanning in de spieren de minderen. Met onze Massage Wellness programma spelen wij daar goed op in. Je kunt regelmatig massage therapie ondergaan voor betaalbare prijs. Deze is zeer geschikt voor het managen van hoofdpijn en migraine en je kunt het ondergaan als je last van hoofdpijn hebt of in de tijden voor of na zo een aanval. Als je twijfelt, kan je altijd met je behandelende arts verlegen voordat je massage ondergaat.

Neem contact met ons op! Stuur een bericht of bel 06 27 30 45 39

Bij geen gehoor spreek een bericht in of stuur een Whatsapp. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

Wij checken de berichten 2x per dag.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?